Vi ste ovde
Početna > O portalu > Kako do sponzorisanih oglasa

Kako do sponzorisanih oglasa

Kako je naš glavni cilj da zadovoljimo potrebe naših klijenata, i pored već postojećeg programa usluga koje Vam nudimo, svakim danom se trudimo da Vam olakšamo korišćenje i omogućimo što veći broj usluga kako bi i Vaše poslovanje bilo efikasnije.

Vašim prisustvom na našem portalu omogućili smo Vam da unapredite Vašu prodaju, jednostavnim i brzim unosenjem oglasa. Jedna od ponuda koje Vam predstavljamo je mogućnost da Vaš oglas dobije status GOLD ili SILVER, slanjem SMS poruke.

Kao sto ste već upoznati, mogućnost da se Vaši oglasi nađu na samom početku pretrage je jedna od povoljnosti koje možete naći u našoj ponudi. Da bi Vaš oglas dobio status GOLD, dovoljno je da ispratite 3 jednostavna koraka za sponzorisanje oglasa.

Prvi način je dopuna kredita SMS porukom, koja je omogućena i pravnim i fizičkim licima, dok je drugi način – uplata na račun, omogućena samo pravnim licima.

Nova usluga na našem portalu je SMS SILVER, brža i jednostavnija promena statusa Vašeg oglasa u SILVER. Ova usluga dostupna je prilikom postavljanja ili ažuriranja Vašeg oglasa.

NadjiDom.com portal Vas obaveštava da su svi Vaši predlozi i komentari dobrodošli kako bi Vaše i naše poslovanje bilo uspešnije.

One thought on “Kako do sponzorisanih oglasa

Ostavite odgovor

Top