Vi ste ovde
Početna > O portalu > Web Site za Vašu agenciju!

Web Site za Vašu agenciju!

Ukoliko imate agenciju, veliki broj klijenata i nastojite da unapredite svoj posao i na najbolji mogući način predstavite svoju agenciju klijentima i partnerima, tim NadjiDom je za Vas pripremio novu i veoma povoljnu uslugu!

Reč je o izradi Web sajta za Vašu agenciju, modernog dizajna, sa svim oglasima koji ste preko naloga Vaše agencije postavili na portal NadjiDom.com. Putem web stranice, vaše usluge su dostupne globalno svim Vašom klijentima i partnerima, 24 sata dnevno. Danas je sve više ljudi koji koriste Internet radi lakšeg i bržeg dobijanja informacija o različitim uslugama. Takođe, sve je veći broj onih koji očekuju da svaka ozbiljna kompanija ili agencija ima svoju web stranicu, čiji dizajn ima veoma važnu ulogu.

Izborom jednog od ponuđenih template-a, modernim dizajnom i logom Vaše agencije, obezbedićete bolju reputaciju i veću posećenost Vašeg web sajta, što će ujedno poboljšati Vaše poslovanje.

Ova usluga omogući će Vama, Vašim partnerima i klijentima lakšu, bržu i efikasniju pretragu svih oglasa koji se nalaze u Vašoj ponudi. Takođe, sadržaj Vašeg Web sajta obuhvatiće sve što je neophodno Vašim klijentima da što lakše dođu do željenih rezultata.

Ova usluga dostupna je svim našim klijentima koji žele da unaprede poslovanje svojih agencija za 19.99 €!

Ukoliko se opredelite za ovu ponudu, tim NadjiDom vam besplatno obezbeđuje hosting, registraciju domena i tehničku podršku. Više informacija možete naći na strani Web Sajt Agencije za Nekretnine i putem kontakt formulara .

NadjiDom.com portal Vas obaveštava da su svi Vaši predlozi i komentari dobrodošli kako bi Vaše i naše poslovanje bilo uspešnije.

Ostavite odgovor

Top