Vi ste ovde
Početna > O portalu > Kako povećati posetu oglasa vaše nekretnine!

Kako povećati posetu oglasa vaše nekretnine!

Postoji nekoliko načina na koje možete povećati posetu vaših oglasa. O nekima smo govorili ranije na našem blogu, pa ako niste do sada, predlažemo da pročitate članak – Kako do sponzorisanih oglasa. Sa druge strane, ukoliko niste u mogućnosti da na ovaj način promovišete Vaš oglas, tim NadjiDom Vam, vodeći se statistikama portala, preporučuje da svom oglasu dodate što više informacija.

Oglasi koji pored osnovnih informacija, sadrže i detaljniji opis, pomoći će potencijalnim kupcima da brže i lakše pronađu nekretninu koja obuhvata njihove kriterijume, a time uštedeti i Vaše vreme. Najveći broj interesenata koji će Vas kontaktirati, biće upravo oni čiji se kriterijumi potražnje poklapaju sa Vašom ponudom.

Da biste upotpunili i podrobno opisali nekreretninu koju oglašavate, potrudili smo se da Vam obezbedimo što više načina da to i uradite. Prilikom postavljanja oglasa, pored obaveznih polja, bilo bi poželjno da i u ostala ponuđena polja unesete što više karakteristika Vaše nekretnine. Ukoliko Vaš oglas smatrate specifičnim, i smatrate da je potrebno naglasiti neku karakteristiku, u polje opisa možete uneti sve dodatne informacije.

Takođe, kako pokazuju statistike portala NadjiDom, vrlo važnu ulogu imaju fotografije, koje povećavaju broj pregleda oglasa, a samim tim i broj interesanata koji će Vas kontaktirati.

Da bi svojim korisnicima obezbedio mogućnost unosa što detaljnijeg opisa nekretnine, tim NadjiDom je na portalu omogućio obeležavanje precizne ili približne lokacije na mapi. Sve što treba da uradite je da pronađete lokaciju i označite je desnim klikom. Ispod mape možete označiti da li je obeležena lokacija precizna ili približna.

NadjiDom.com portal Vas obaveštava da su svi Vaši predlozi i komentari dobrodošli kako bi Vaše i naše poslovanje bilo uspešnije.

Ostavite odgovor

Top