Vi ste ovde
Početna > O portalu > Ponuda nekretnina na portalu na nivou čitave Srbije

Ponuda nekretnina na portalu na nivou čitave Srbije

Kako smo ranije govorili, ponuda na našem portalu obuhvata veliki broj nekretnina širom Srbije. U zavisnosti od mesta, lokacije, kvadrature, ali i broja i rasporeda prostorija, cene variraju od nekoliko hiljada do nekoliko stotina hiljada eura.

Na osnovu podataka koje su prikupljene tokom čitave prošle godine, uz pomoć statistika na našem portalu ustanovljeno je da su u ponudi najzastupljeniji bili dvosobni stanovi. Od ukupne ponude na području čitave Srbije, dvosobni stanovi čine 21%, dok su trosobni stanovi nešto manje zastupljeni i čine 18%. Slede jednoiposobni koji čine 14%, jednosobni 13%, dok dvoiposobni i četvorosobni čine po 11% ukupne ponude.

Statistički podaci takođe pokazuju da prosečna cena dvosobnih stanova, na nivou čitave Srbije, iznosi 71658 €, dok cena po m² iznosi 1304 €. Kada su trosobni stanovi u pitanju, prosečna cena, na nivou cele Srbije, iznosila je 108398 €, što po m² iznosi 1351 €.

Na grafikonu i tabeli prikazane su raspodela ponuda nekretnina u procentima i cene nekretnina u eurima, na nivou cele Srbije.

Ostavite odgovor

Top