Vi ste ovde
Početna > O portalu > Posećenost sajta za nekretnine – januar 2012

Posećenost sajta za nekretnine – januar 2012

Nismo hteli neko vreme da vas zamaramo statistikama posećenosti, ali nakon nekoliko meseci želeli smo da podelimo sa Vama zadovoljstvo koje osećamo gledajući statistike poseta portalu za nekretnine NadjiDom.com za januar 2012. godine.

Tokom jeseni broj poseta portalu je bio u konstantnom porastu tako da je krajem decembra iznosio oko 1800 poseta dnevno. Nakon novogodišnjih praznika kada je, sasvim razumljivo, posećenost drastično opala, u prethodne dve nedelje zabeležili smo rapidan rast poseta tako da je u utorak 24. januara zabeležen i dnevni rekord portala od 2408 poseta, 24329 pogledanih stranica, ili prosečno 10.1 otvorenih stranica po svakoj poseti.

Kako izgleda grafik posećenosti u januaru pogledajte na slici ispod:

Ono što nas jako raduje je podatak da čak preko 90% od ukupnih poseta dolazi preko pretraživača (Google). Ovaj podatak pokazuje da ovaj broj poseta nije samo trenutni pik već je rezultat smišljenog i kontinuiranog rada na optimizaciji sajta za pretraživače čiji rezultati tek dolaze.

Svi ovi podaci zapravo pokazuju da, kako raste popularnost portala NadjiDom.com, raste i poverenje između nas i naših posetilaca, bilo da su to direktori agencija, agenti za nekretnine, fizička lica koja prodaju ili izdaju nepokretnosti, ili njihovi potencijalni klijenti kojima je brzina dostupnosti informacija kao i kvalitet na prvom mestu.

Hvala Vam što koristite naš portal!

One thought on “Posećenost sajta za nekretnine – januar 2012

Ostavite odgovor

Top