Vi ste ovde
Početna > Razno > NadjiDom na društvenim mrežama

NadjiDom na društvenim mrežama

U cilju unapređenja Vašeg i našeg poslovanja, tim NadjiDom svakodnevno radi na ažuriranju, proveri oglasa na portalu, kao i na promovisanju istih.
Kako bi Vašu ponudu video što veći broj internet korisnika, Nadji Dom svoje oglase, novosti u vezi portala kao i sve tekstove sa bloga postavlja na društvenim mrežama koje svakodnevno prati veliki broj korisnika.

Kao sto već znate, jedna od usluga koje Vam NadjiDom nudi je sponzorisanje Vaših oglasa i dodeljivanje GOLD i SILVER statusa, čime obezbeđujete da se Vaš oglas pojavljuje među prvim rezultatima prilikom pretrage na portalu. Osim toga, dodelom GOLD statusa, tim NadjiDom isti promoviše i na društvenim mrežama. Na Facebook, Twitter i Google + stranicama portala NadjiDom, Vaši GOLD oglasi pojaviće se sa svim slikama, opisom i linkom, što će omogućiti da Vaš oglas bude viđen i van portala.

Pored ove, aktiviranjem servisa „Istaknuta agencija – Baner“ čijim aktiviranjem baner Vaše agencije dobija posebno mesto na svim stranama portala NadjiDom, naš tim obezbeđuje i promovisanje Vaše agencije na društvenim mrežama preko našeg profila.

Pored mogućnosti da na profilima portala NadjiDom pronađu nekretninu koja zadovoljava njihove kriterijume, korisnici društvenih mreža su u mogućnosti da pročitaju sve novosti vezane za portal, kao i sve tekstove objavljene na našem blogu… Takođe, društvene mreže obezbedile su svojim korisnicima dosta načina da međusobno dele korisne informacije, što Vaš GOLD oglas i agenciju čini još viđenijim.

Ne zaboravite, mi smo tu za Vas!

Ostavite odgovor

Top