Vi ste ovde
Početna > Stanovanje > Počinje grejna sezona

Počinje grejna sezona

S obzirom da počinje grejna sezona, nadamo se da ste obavili sve što je bilo potrebno kako biste spremni dočekali predstojeći promenu godišnjih doba, a ukoliko niste, evo par saveta.

Ako grejanje u Vašem domu nije deo gradske mreže, ono što je poželjno uraditi je pre svega provera sistema i ispravnost uređaja koji će biti uključeni u narednim mesecima. Ako u svom stanu imate peć, kamin ili neki drugi grejni uređaj, a koji nije bio aktivan tokom letnje sezone, bilo bi poželjno pozvati stručno lice koje će proveriti ispravnost čitavog sistema, kako biste izbegli eventualne nezgode i neplanirane troškove tokom grejne sezone.

Iako Vam se čini da je ovo dovoljno kako biste spremni dočekali kiše i sneg koji svakako slede u narednim mesecima, podsećamo Vas da, ukoliko niste do sada, proverite i par stvari na spoljnoj strani vaše kuće.

Ukoliko Vam se dešavalo da krov prokišnjava, sigurno ćete se setiti da proverite da li je sve u redu, ali ako niste bili u sličnoj situaciji, verovatno se nećete setiti da obratite pažnju na ovako nešto, pa Vas podsećamo da je ove probleme mnogo lakše rešiti sada, nego u zimskim danima.

Ako imate dvorište, sigurno želite da ga sredite što bolje možete, i time ulepšate svoju okolinu, a samim tim i svoj životni prostor. Mnoge biljke ne podnose hladnoću i potrebno je uložiti dosta truda kako biste im omogućili opstanak tokom zimskog perioda. Dosta je onih koje zahtevaju orezivanje pa je ovo period kada je i o tome potrebno razmišljati, kako bi Vaša bašta izgledala lepo i naredne godine.

Ostavite odgovor

Top