Vi ste ovde
Početna > Razno > Povećana kontrola oglasa na portalu

Povećana kontrola oglasa na portalu

Zbog povećanog broja dnevno ažuriranih oglasa, kao i poseta na portalu, naš tim je povećao kontrolu sadržaja, kako bi do krajnjih korisnika stizale što verodostojnije informacije.

Kako se svakim danom povećava broj postavljenih oglasa, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da NadjiDom beleži sve veći broj poseta. S obzirom da su nam korisnici portala na prvom mestu, i posle više od tri godine uspešnog poslovanja želimo da nastavimo sa unapređenjem usluga koje naš portal pruža kako oglašivačima, tako i kupcima, tj zakupcima.

Svi oni koji se oglašavaju na našem portalu, 01.10.2012. mogli su da primete promene koje se odnose na povećanje kontrole oglasa. Kako bismo sprečili zloupotrebu besplatnog oglašavanja i drugih pogodnosti koje portal pruža, moderatori našeg portala će pre objavljivanja oglasa vršiti proveru istih.

Moderacija se odnosi na proveru opisa oglasa, odnosa cena, kvadratura i lokacija, ali i fotografija koje se nalaze na portalu.

Svi oglasi za koje smatramo da sadrže nepotpune ili netačne informacije, neće biti odobreni od strane moderatora, ali će nakon kontaktiranja oglašivača i uklanjanja grešaka biti objavljeni. Ukoliko naši moderatori ne stupe u kontakt sa oglašivačem za čiji oglas smatraju da ne zadovoljava uslove oglašavanja, oglas neće biti objavljen na portalu.

Sve promene koje smo uveli, nastale su sa ciljem da do krajnjeg korisnika dođu što verodostojnije informacije o nekretnini koja ih interesuje. Tim koji radi na moderaciji oglasa će se potrudi da svi oglasi budu objavljeni u što kraćem vremenskom periodu.

Ostavite odgovor

Top