Vi ste ovde
Početna > Razno > Internet u svetu nekretnina

Internet u svetu nekretnina

Kada se već odlučite da prodate ili izdate svoju nekretninu, verovatno ste u dilemi na koji način i na kojim mestima je najbolje oglasiti svoju ponudu.

Obzirom da, kada su agencije u pitanju, oglašavanje na internetu sve više uzima maha (o čemu smo govorili u tekstu “Oglašavanje nekretnina na internetu ili u novinama?”), Internet marketing je sve bitnija stavka tokom razvoja i kreiranja marketing strategije.

Sajt, blog, Twitter, mogućnost postavljanja velikog broja fotografija i video snimaka, samo su neki od načina da predstavite svoju ponudu velikom broju ljudi.

Promovisanje putem interneta dostupno je svima, a u zavisnosti od plana i budžeta, način predstavljanja Vaše ponude ima dosta opcija, počevši od slobodnih društvenih mreža, preko portala, do skupih sajtova.

Statistike vodećih svetskih portala i stručnjaka iz sveta nekretnina, pokazuju da je sve veći broj onih koji svoj novi dom traže upravo putem interneta.

NadjiDom Vam navodi neke od razloga zbog kojih se kupci opredeljuju za ovakav vid pretrage:

  • Više fotografija
  • Detaljne informacije o nekretnini
  • Korišćenje interaktivnih mapa
  • Informacije o naselju ili zajednici
  • Kontak sa agentima za nekretnine

Koliko zaista kupci koriste Internet pokazuju i statistike našeg portala, koje su dostupne i agencijama u sekciji SERVISI.

Servis „Broj pregleda oglasa“ jasno pokazuje koliko korisnika je pogledalo određen oglas, pri čemu se vidno razlikuje broj pregledanih oglasa koji sadrže slike, mapu, detaljan opis, od onih sa oskudnim informacijama.

Unapredite Vašu ponudu

Kako na našim prostorima Internet nije sasvim osvojio svet nekretnina, sve je više kupaca koji su fazi formiranja svojih prvih utisaka. Razvojem dobrog plana za predstavljanje svoje ponude, reklamiranjem i izradom sajta Vaše agencije privucite pažnju i u najboljem svetlu se predstavite klijentima kojima je Internet primarni metoda pretrage.

Ostavite odgovor

Top