Vi ste ovde
Početna > O portalu > Kvalitet na prvom mestu!

Kvalitet na prvom mestu!

Kako svakodnevno analiziramo kvalitet oglasa, nakon više od dva meseca od uvedenih promena koje se tiču povećane kontrole, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je uložen trud i ideja imala značajan efekat na unapređenje našeg i Vašeg poslovanja.

Moderacijom oglasa pre njihovog objavljivanja postigli smo željeni cilj, a to je da očuvamo kredibilitet svih oglašivača na portalu, svih Vas koji izdajete ili prodajete Vašu nekretninu ili se kao registrovana agencija profesionalno bavite ovim poslom.

Kako smo počeli, tako i nastavljamo.

Cilj našeg portala je ostao isti, a to su prvenstveno što kvalitetniji, a ne što brojniji oglasi. Takođe, NadjiDom je i dalje portal koji ne naplaćuje oglašavanje agencijama, a sve je više onih koje nam oglašavanjem ukazuju poverenje, što za sobom povlači sve veće interesovanje i posećenost portala.

Kako bismo Vaše poslovanje podigli na još viši nivo i predstavili Vašu ponudu na jedinstven i najbolji mogući način, Vašoj agenciji omogućili smo pristup VIP mreži koja svojim funkcionalnostima kojima ćete steći prednost u odnosu na ostale korisnike.

Pored osnovnih, tu su i dodatne funkcionalnosti, koje će Vam omogućiti da što manje vremena provedete za računarom postavljajući oglase i promovišući Vašu agenciju.

Kako bismo jednoj agenciji obezbedili sve što je potrebno za uspešno poslovanje, od izrade Web Sajta, promovisanja oglasa, promovisanja Vaše agencije do automatskog importa na portal NadjiDom, naš tim nastavlja svakodnevno da radi na razvoju i usavršavanju usluga koje su Vam već sada dostupne.

Za više informacija o uslugama koje naš portal pruža, budite slobodni da nas kontaktirate.

Ne zaboravite, mi smo tu za Vas!

Ostavite odgovor

Top