Vi ste ovde
Početna > O portalu > Nova pretraga na portalu NadjiDom.com

Nova pretraga na portalu NadjiDom.com

Ako ste ranije koristili pretragu oglasa na portalu NadjiDom.com, sada ćete sigurno primetiti promene, ne toliko u vizuelnom koliko u funkcionalnom smislu.

Zahvaljujući algoritmu koji smo razvili, unosom različitih fraza u polje za brzu pretragu, sada možete biti sigurni da ćete pronaći oglas koji Vas interesuje.

Poput najpoznatijih pretraživača, brza pretraga će razumeti različite oblike reči, pa tako npr. u sekciji Prodaja možete uneti frazu dvosobni stanovi na Voždovcu i pogledati dobijene rezultate.

Ako želite da pretražujete samo stanove u novogradnji u Novom Sadu, dovoljno je da u polje za pretragu unesete npr. stanovi u novogradnji Novi Sad“.

Možete ići i korak dalje i tražiti npr. „stanovi u novogradnji Novi Sad 50 kvadrata“ i dobićete sve stanove u Novom Sadu čija kvadratura približno iznosi 50 m2, a koji su označeni kao novogradnja.

U brzoj pretrazi možete uneti i cenu, pa tako ako unesete frazu „dvosobni stanovi na voždovcu oko 65000€“ primetićete da će među rezultatima biti prikazani oglasi sa navedenom cenom, ali i oglasi sa malo višom, odnosno, malo nižom cenom, jer na osnovu iskustva znamo da cene nekretnina nisu baš „fiksne“ pa Vam može biti interesantan i stan koji oglašivač ceni, recimo, 67000€. Ukoliko ipak želite da tačno odredite cenovni rang uvek možete koristiti detaljnu pretragu po tačno određenim kriterijumima.

Detaljna pretraga će Vam omogućiti da istovremeno tražite nekretnine na više različitih lokacija, određene strukture u određenom cenovnom rangu. Veliki broj dodatnih parametara omogućiće Vam da precizno filtrirate rezultate kako biste suzili izbor.

Naravno, nameće se pitanje: zašto bi neko koristio ovu pretragu pored toliko moćnih pretraživača? Odgovor je krajnje jednostavan. Pretraga na portalu NadjiDom.com radi u Real Time-u! Prevedno na srpski jezik, naša pretraga pronalazi oglase koji su postavljeni na portal pre samo nekoliko trenutaka za razliku od pomenutih pretraživača kojima je ponekad potrebno i nekoliko dana dok se određeni oglas ne pojavi u rezultatima. Ako Vam se nekada desilo da ste pronašli oglas za stan koji je baš po Vašoj meri, ali je nažalost već izdat, znate koliko je ovo bitno.

Dakle, brza pretraga portala za nekretnine NadjiDom.com poštedeće Vas isteklih oglasa, nepostojećih linkova i stanova koji su davno izdati ili prodati.

Želimo Vam uspešnu pretragu!

Ostavite odgovor

Top