Vi ste ovde
Početna > Razno > Smeštaj EXIT 2014

Smeštaj EXIT 2014

I ove godine, jedan od najpoznatijih muzičkih festivala u Evropi održaće se od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Tokom trajanja EXIT festivala u Srbiji će se povećati broj turista, a samim tim i potražnja za smeštajem.
Ukoliko izdajete stan predlažemo da Vaš oglas postavite na portal NadjiDom.com, koji svakodnevno poseti veliki broj korisnika iz zemlje i inostranstva.
Ako ste odlučili da ove godine posetite Novi Sad i provedete par nezaboravnih dana tokom trajanja EXIT-a, predlažemo da na našem portalu pogledate ponudu vezanu za smeštaj u Novom Sadu, ili smeštaj za vreme EXIT festivala.
U narednom periodu očekuje se porast broja oglasa vezanih za izdavanje stanova tokom EXIT Festivala, a do smeštaja koji Vama najviše odgovara možete doći vrlo jednostavno koristeći pretragu na portalu.
Želimo Vam prijatan i nezaboravan boravak u Novom Sadu!

3 thoughts on “Smeštaj EXIT 2014

  1. Stan za izdavanje u vreme exita, može i pre samog festivala, na Bulevaru oslobođenja, u blizini stanice autobusa sa brojem 3 koji Vas vodi do tvrđave. Broj osoba: 5-7, cena 50-80 eura po danu za čitav stan, u zavisnosti od broja osoba.
    Apartment for rent during Exit festival on Bulevar oslobodjenja street, nearby main bus and train station, also there is a station for bus number 3 that leads you to the festival gates. Capable for: 5-7 persons, price- between 50-80 euros depending of how many persons will be at aparmtent.

  2. Stan za izdavanje u vreme exita, može i pre samog festivala, na Bulevaru oslobođenja, u blizini stanice autobusa sa brojem 3 koji Vas vodi do tvrđave. Broj osoba: 5-7, cena 50-80 eura po danu za čitav stan, u zavisnosti od broja osoba.
    Apartment for rent during Exit festival on Bulevar oslobodjenja street, nearby main bus and train station, also there is a station for bus number 3 that leads you to the festival gates. Capable for: 5-7 persons, price- between 50-80 euros per day for whole apartment depending of how many persons will be at aparmtent.

    Stefan
    + 381 063 740 92 08

Ostavite odgovor

Top