Vi ste ovde
Početna > O portalu > NadjiDom – sada i u regionu!

NadjiDom – sada i u regionu!

Nakon uspešnog petogodišnjeg poslovanja u Srbiji, tim portala NadjiDom.com nastavlja sa usavršavanjem, a ovog puta, svim posetiocima portala omogućili smo oglašavanje i pretragu nekretnina u zemljama regiona.

Agencije koje se bave prometom nekretnina na području Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine od sada će moći da predstave svoju ponudu i na portalu NadjiDom.com. Cilj nam je da formulu uspešnosti koju smo primenili u Srbiji primenimo i na region i na taj način unapredimo kako naš, tako i posao svih naših dosadašnjih i budućih klijenata.

Klikom na padajući meni u gornjem levom uglu sajta, korisnici će moći da odaberu državu, nakon čega će moći da vrše pretragu nekretnina. Iz menija možete odabrati sledeće sekcije:

Kao i do sada, u okviru pretrage korisnici mogu označiti prodaju, izdavanje, smeštaj, kao i tip, lokaciju i mnoge druge kriterijume.

Ukoliko želite da budete klijent portala NadjiDom.com dovoljno je da se registrujete, a za sva eventualna pitanja možete se obratiti stručnom timu koji je tu zbog Vas i za Vas.

Kontakt email: info@nadjidom.com

Ostavite odgovor

Top