Vi ste ovde
Početna > O portalu > Pitali ste nas – Šta su to krediti?

Pitali ste nas – Šta su to krediti?

Evidentno je da sve više agencija vidi efekat promovisanja oglasa u GOLD i SILVER, ali i da nas još uvek dosta agencija pita šta su to krediti i kako se koriste?

U narednih nekoliko rečenica probaćemo da objasnimo njihovu upotrebu, ali i da vam predstavimo neke od prednosti njihovog korišćenja.

ŠTA SU TO KREDITI?

Korisnicima STANDARD ili VIP paketa poznato je da u okviru ovih paketa dobijaju i određen broj kredita za sponzorisanje oglasa, ali ono sa čim je manji broj agencija upoznat je da isto tako u svakom trenutku po potrebi možete obezbediti dodatni kredit klikom na opciju Dopunite kredit, koja se nalazi u korisničkom meniju nakon što se prijavite na portal.

Korisnici VIP paketa ostvaruju dodatne popuste na kupovinu kredita koji se automatski obračunavaju prilikom procesa kupovine kredita.

ŠTA SU TO GOLD I SILVER OGLASI?

GOLD oglasi su oglasi koji su prikazani kao prvi u rezultatima pretraga i samim tim beleže znatno više poseta (klikova) u odnosu na sve druge oglase.

Jedan GOLD oglas možete dobiti za 5 kredita i taj status će imati u periodu od 15 dana.

SILVER oglasi se pojavljuju na vrhu rezultata pretrage, odmah ispod GOLD oglasa. Jedan SILVER oglas možete dobiti u zamenu za 2 kredita. Oglas će tada zadržati SILVER status narednih 15 dana.

Tim portala NadjiDom.com

Ostavite odgovor

Top