Vi ste ovde
Početna > Ideje i saveti > Karakterističan stil premijum kupatilskog dizajna

Karakterističan stil premijum kupatilskog dizajna

Ako i vi uživate uređujući enterijer, toliko da se ponekad čini nemogućim ono što se zamislili, onda će vas hansgrohe Metropol kolekcija obradovati!

Copyright: hansgrohe / Hansgrohe SE

Upečatljiv i skladan geometrijski izgled sa tri vrste ručki nudi dovoljno mogućnosti da izaberemo opremu za kupatilo po svom ukusu. Inovativni dodatak nove Metropol linije je samostojeći podni umivaok sa česmom. Precizne konture i pravougaonici spojeni su tako da fino raspoređuju svetlosne refleksije, a česma i ručka su poravnate, što im daje harmoničan izgled. Kockasti oblik baze odiše elegantnom, modernom estetikom.

ComfortZone za više slobodnog prostora ispod slavine

Prostor ispod slavine je praktičan iz više razloga – pranje ruku, brijanje ili punjenje posuda. Potrebe su nam različite, pa su česme konstruisane u četiri visine. Tako su, na primer, visoki modeli praktični za pranje kose.

Pored toga što je podna česma impresivna pojava u kupatilu, ona se jednostavno postavlja i fleksibilno je podesiva. Tako ih možemo uklopiti i uz samostojeće kade.

Copyright: hansgrohe / Hansgrohe SE

 

Raznovrsnost ručki i kontrolnih opcija

Pored standardnog ravnog modela, imamo izbor i sa tankom, okretnom ručkicom. Njegova Select tehnologija kombinuje minimalistički dizajn sa jednostavnom Select kontrolom – mlaz vode se može pokrenuti i zaustaviti pritiskom na dugme!

Saznajte više o robnoj marci hansgrohe na:

www.facebook.com/hansgrohe

www.twitter.com/hansgrohe_pr


Copyright: hansgrohe / Hansgrohe SE

Vodeći dizajn u sanitarnoj industriji

Trenutno na rang listi Međunarodnog foruma dizajna (iF) u konkurenciji najboljih svetskih kompanija za dizajn, Grupa Hansgrohe, sa robnim markama AXOR i hansgrohe, pozicionirana je na 6.mestu među 2.000 kompanija. Sa 1.040 bodova, firma iz Šiltaha, specijalizovana za sanitarnu opremu, nadmašila je svetski poznate robne marke poput Audi-a, BMW-a i Apple-a, te je tako ponovno potvrdila vodeću poziciju u sanitarnoj industriji.

www.hansgrohe.com/design

 

Ostavite odgovor

Top