Vi ste ovde
Početna > Izdvajamo > Vaš novi dom “STEPIN BREG”

Vaš novi dom “STEPIN BREG”

Predstavljamo novi stambeno-poslovni objekat “Stepin Breg”, koji se nalazi na Voždovcu, na obodu naselja Stepa Stepanović i u blizini Univerziteta Singidunum i Kumodraške ulice.
Projekat je građevinsku dozvolu dobio u martu, a u aprilu je zvaničnim otvaranjem gradilišta obeležen početak radova. Investitor projekta “Stepin breg” je kompanija Nobnek d.o.o, a na izgradnji projekta anagažovana je kao izvođač radova firma Lindner Srbija, ćerka firma nemačke kompanije Lindner. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji Coreside Savills.

Opis Projekta:

Stambeno-poslovna zgrada „Stepin breg“ ima 76 stambenih jedinica, različitih površina i struktura, od jednosobnih do troiposobnih stanova u objektu spratnosti Po+Su+P+6+Ps. Objekat se sastoji od podzemne etaže sa 55 garažnih mesta, suterena sa 4 lokala i stanarskim ostavama za stanare zgrade. Takođe, objekat je projektovan u energetskom razredu C, ima centralno grejanje sa kalorimetrima, kao i 36 parking mesta na otvorenom parkingu, namenjen isključivo za stanare zgrade, interfon, kamere na ulazima u objekat i garažu.

Zgrada je prilagođena ljudima sa posebnim potrebama, a spoljno uređenje oko zgrade karakteriše zelenilo, što svakako ovu zgradu čini jedinstvenom u okolini. U izgradnji objekta će biti korišćeni moderni i kvalitetni materijali.

 

Investitor:

Nobnek – Sigurnost Vaše investicije!  Nobnek d.o.o. je dinamična i mlada kompanija koja se bavi realizacijom građevinskih projekata, osnovana u Beogradu 2013. godine. Nastala je kao sestrinska firma kompanija Nobel i Energetix koje na tržištu Srbije uspešno posluju više od 15 godina.

   

Izvođač radova:    

Glavni izvođač radova je Lindner, nemačka kompanija sa višedecenijskim iskustvom u građevinskoj delatnosti.Lindner grupa je vodeća evropska kompanija u oblasti enterijerskih i fasadnih radova, kao i industrijske izolacije sa 50 godina iskustva u razvoju i primeni individualnih visoko-kvalitetnih projektnih rešenja.

Projektantski tim:   

Glavni projektant na ovom projektu je Atelje Ličina d.o.o. koji je svojim dugogodišnjim radom na arhitektonskoj sceni Srbije postao jedan od vodećih biroa za projektovanje inženjering i nadzor


Projekt menadžment i nadzor:  

LSC Consulting – IPS d.o.o. od svoga osnivanja 2008. godine se bavi inženjeringom, konsaltingom i razvojem projekata u građevinarstvu u zemlji i inostrantstvu, a na projektu izgradnje objekta “Stepin breg“ obavlja poslove projekt menadžmenta i nadzora nad izvodjenjem radova.

 

Prodaja:

Ekskluzivni zastupnik prodaje/ Reg. 281

Coreside je finansijska konsultantska kompanija specijalizovana za širok spektar usluga u vezi sa različitim tipovima nepokretnosti. Coreside je deo Savills grupacije, globalne britanske konsultantske kompanije za nekretnine, koja broji preko 700 kancelarija širom sveta.

 


Lokacija objekta “Stepin breg”: Voždovac, ul. Druge srpske armije br. 45

Rokovi:

Završetak radova: 30. septembar 2019. godine

 

Promo cena:

  • Cena po kvadratu : 1.250 – 1.300 EUR + PDV
  • Cena garažnog mesta : 5.000 EUR + PDV
  • Cena ostave: 700 EUR + PDV
  • Cena parking mesta : 1.667.67 EUR + PDV
  • Cena lokala u statusu sive gradnje : 1.000 EUR + PDV

Prodaja : CORESIDE D.O.O.

Kneza Mihaila 1, Beograd

Kontakt: 011 301 0000

063 430 605

063 430 614

 

 


Top