Vi ste ovde
Početna > Razno > Šta sve savremen softver za nekretnine mora da poseduje?

Šta sve savremen softver za nekretnine mora da poseduje?

Danas je u skoro svakom biznisu neophodna podrška u vidu odgovarajućeg softvera koji prati Vaše poslovne procese i omogućava da postignete željene ciljeve. Da bi jedan softver za nekretnine pružio agenciji adekvatnu podršku ona mora da poseduje sledeće karakteristike:

  • Brz unos nekretnina i kupaca
  • Efikasan eksport na portale za oglašavanje
  • Brza reakcija na zahteve korisnika softvera
  • Korišćenje softvera putem mobilnog telefona
  • Savremen dizajn

U ovom tekstu ćemo se fokusirati na brzinu reakcije na zahteve korisnika jednog softvera za nekretnine, jer to često može biti od krucijalnog značaja.

-Diskrepanca između prakse i tehnologije-

Ovde često dolazi do pojave da određeni softveri nisu u skladu sa načinom rada u praksi i poslovnim navikama onih kojima su namenjeni. Da to toga ne bi došlo morate imati posvećen tim koji radi za Vas, sluša Vaše potrebe i menja se u skladu sa zahtevima prakse. Pri odabiru softvera od izuzetne je važnosti da saznate kako se ta firma borila sa zahtevima postojećih klijenata u prošlosti i kako je reagovala na promene koje su negativno uticale na rad njihovih klijenata.

-Praktičan primer-

Kada su naši klijenti suočeni sa novom zakonskom regulativom – procene rizika, Relper tim je u rekordnom roku omogućio svojim klijentima automatsku izradu ovog dokumenta. Na taj način, svojim klijentima smo skratili vreme za izradu ovog dokumenta sa 15 minuta na svega 2 minuta, što je dovelo do povećane efikasnosti agenata koji su tako više vremena provodili na terenu a manje u kancelariji ispunjavajući zakonska akta.

-Prilagođavanje-

Da bi jedan softver bio u stanju da se ovako brzo prilagođava on mora biti izrađen korišćenjem savremenih tehnologija, koje smo upravo koristili kada smo redizajnirali našu platformu. Pored toga, derizajnirana platforma će doneti mnoge olakšice klijentima, koje se ogledaju u lakšem upravljanju nekretninama, prijatnijem izgledu softvera, statistikama zasnovanim na unetim podacima, a više o njima možete pročitati na našem website-u.

Ostavite odgovor

Top