Vi ste ovde
Početna > Razno > Život u luksuzu

Život u luksuzu

U životu je važno imati viziju, tj. znati šta hoćete; videti sebe u budućnosti. Ovo je važno zbog toga da nas situacija ne iznenadi, ne uhvati nespremne, pa stoga shodno ništa nas ne sme iznenaditi principu, predlažem da zajedno proučimo način života u luksuzu za koji se valja na vreme psihički pripremiti.

Istražujući za vas našla sam da su trenutni hit u svetu, što znači kod nas će biti taman dok povoljni finansijski talas dođe, akvarijumi u stanovima. Naravno njihova glavna svrha je u inpresioniranju gostiju.

Da bi sve bilo na nivou potrebno je da akvarijum bude stakleni rezervoar zapremine preko 1.500 litara koji sa pratećom opremom košta oko 100.000 dolara uz obavezno održavanje na koje valja potrošiti 1000 dolara mesečno, ili pak ako se odlučite za akvarijum sa morskim meduzama 5000 dolara mesečno.

Akvarijumi sa meduzama su skuplji i najveći problem je u načinu ishrane, naime meduze svaki dan moraju jesti živu hranu.

Ukoliko sebe smatrate avanturistom trebalo bi da razmislite o akvarijumu sa ajkulama u, ili pak akvarijum sa peščanom plažom ispod tavanice ukrašene po ugledu na zvezdano nebo što bi vas koštalo oko 750.000 dolara.

Još jedna dobra stvar, ukoliko nemate vremena da svakodnevno održavate vaš vodeni svet, postoje stručnjaci koji će to rado učiniti za vas i naplatiti vam po svakoj poseti 150 dolara.

Što se ribica tiče najzanimljivija je jedna specijalno odgajena vrsta koja na sebi nema boje, pa je moguće ugraditi dugme pomoću kojeg svaki dan ribice menjaju boju. Zaista čarobno.

Eto tako, ja vam pomogoh oko vizije, kako ćete je ostvariti – na vama je.

Ostavite odgovor

Top