Vi ste ovde
Početna > Razno > Usluga „Istaknuta agencija – Baner“

Usluga „Istaknuta agencija – Baner“

Tim NadjiDom svakodnevno radi na povaćanju broja svojih usluga kako bi svim svojim klijentima omogućio što bolji način promovisanja.

Ovom prilikom, iz ponude usluga koje su dostupne na portalu NadjiDom, izdvajamo uslugu “Istaknuta agencija”. Reč je o usluzi koja se nalazi u okviru ponude, koja je na raspolaganju svim agencijama koje su registovane na portalu NadjiDom, a čijim aktiviranjem baner Vaše agencije dobija posebno mesto na svim stranama našeg portala.

Kako statistike portala NadjiDom pokazuju, omogućiće Vašoj agenciji i nekoliko puta veću posetu, a sama aktivacija ove usluge je vrlo jednostavna. Nakon što se ulogujete, klikom na “Vaše usluge” u korisničkom meniju, na raspolaganju će Vam biti sve usluge koje se nalaze u ponudi portala NadjiDom. Da biste aktivirali uslugu, potrebno je da na listi neaktivnih usluga pronadjete uslugu “Istaknuta agencija – baner” i kliknete na “Aktiviraj”.

Nakon aktivacije ove usluge, na početnoj, ali i na svim drugim stranama portala NadjiDom, baner Vaše agencije će se nalaziti u posebnom odeljku, koji će biti istaknut i vidljiv svim posetiocima portala. Klikom na baner Vaše agencije, korisnik će biti preusmeren na stranu koja obuhvata ponudu Vaše agencije.

NadjiDom.com portal Vas obaveštava da su svi Vaši predlozi i komentari dobrodošli kako bi Vaše i naše poslovanje bilo uspešnije.

One thought on “Usluga „Istaknuta agencija – Baner“

Ostavite odgovor

Top