Vi ste ovde
Početna > Razno > EIRE2012 – Sajam nekretnina u Milanu

EIRE2012 – Sajam nekretnina u Milanu

Expo Italia Real Estate (EIRE), jedan od najvažnijih svetskih sajmova iz oblasti nekretnina i ove godine organizuje sajam koji će se od 5. do 7. juna održati u Milanu, u Italiji.

Budući da je sazvan u Fiera Milano, čitavu organizaciju na sebe je preuzela Ge.Fi. (Gestione Fiere S.p.A. , korporacija osnovana 1995 godine, koja koordinira, pomaže i pruža usluge za delatnosti u izložbenom sektoru). Sajam će kao i uvek, okupiti najveće stručnjake iz oblasti nekretnina, koji će na sajmu predstaviti najnovije i najbolje ideje i trendove iz ove oblasti.

Ovakav sajam je mesto koje između ostalog, pruža priliku i omogućuje susrete sa visoko kvalifikovanim ljudima iz oblasti nekretnina, što svakako može omogućiti širenje i unapređenje poslovanja, kao i upoznavanje tržišta.

„LESS EGO MORE ECO“ je jedna od tema koja će biti predstavljena na sajmu,a zapravo je jedna od istraživačkih aktivnosti kompanije Progetto CMR, koja se više od 15 godina bavi dizajnom. Ova tema podrazumeva smanjenje ličnog interesa i povećanje svesti o ekologiji i očuvanju životne sredine.
Istoimena knjiga izdata od strane Progetto CMR kompanije bavi se estetikom, planiranjem, razvojem, tehnologijom i ekonomijom.
Više informacija o sajmu EIRE2012 možete naći na zvaničnom sajtu Expo Italia Real Estate .

Ostavite odgovor

Top