Vi ste ovde
Početna > O portalu > 50% popusta na GOLD Oglase i Istaknute agencije!

50% popusta na GOLD Oglase i Istaknute agencije!

Većina naših korisnika navikla je da svoju ponudu nekretnina promoviše koristeći kredite na portalu. Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da je u toku veliko prolećno sniženje od 50%!

Vašem oglasu možete dodeliti status GOLD koristeći 5 kredita umesto dosadašnjih 10, dok Vašu agenciju možete uvrstiti u istaknute koristeći 15 kredita, umesto dosadašnjih 30.

Za sve one koji još uvek nisu koristili kredite

Kreditom koji imate na portalu NadjiDom.com raspolažete onako kako Vi to želite. Nakon kupovine kredita, na Vašem računu naći se krediti pomoću kojih možete aktivirati servise i usluge koje Vi smatrate potrebnim u tom trenutku.

Sve Vaše kredite možete koristiti kada Vi to želite.

Kako dopuniti kredit?

Kredite na portalu možete dopuniti uplatom na račun, a Vaši krediti će biti aktivirani istog dana! Informacije o dopuni kredita možete pronaći na strani „Dopunite kredit„, nakon što se ulogujete na portal.

» Kliknite ovde da biste dopunili kredit

Podsećamo:

GOLD oglasi nalaze se na naslovnoj strani, na početku svih pretraga, ali i na svim stranama portala u rotaciji.

Istaknuta agencija je servis kojim Vašoj agenciji obezbeđujete posebno mesto na našem portalu. Aktiviranjem ovog servisa logo Vaše agencije biće prikazan na svim stranama portala, u posebno istaknutom delu. Klikom na Vaš logo korisnicima će biti prikazana celokupna Vaša ponuda.

Promovišite Vašu ponudu i Vašu agenciju na portalu koristeći duplo manje kredita nego do sada!

Ostavite odgovor

Top