Vi ste ovde
Početna > O portalu > Od danas ponosni članovi IAB Serbia

Od danas ponosni članovi IAB Serbia

Dragi naši,

Kao što znate, od osnivanja portala pa do danas, trudimo se da konstantno napredujemo, radimo na modernizaciji, optimizaciji, a pre svega kvalitetu informacija koje plasiramo.

U prethodnom periodu potvrdu smo dobili u vidu porasta broja poseta u poređenju sa istim periodom prošle godine!

Takođe broj upita se povećao što nam agencije svakodnevno potvrđuju, ali i porast novih agencija koje nas prepoznaju kao pravog partnera u oglašavanju ide u korist ovim informacijama.

Kao logičan korak koji smo želeli da napravimo i smatrali ga neminovni za dalji razvoj našeg portala u smeru praćenja trendova u oglašavanju, je učlanjenje u IAB Serbia.

Interactive Advertising Bureau Serbia je udruženje koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe.

IAB Serbia je u potpunosti posvećen konstantnom razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog tržišta, pružanjem adekvatnih edukativnih sadržaja svim zainteresovanim stranama, omogućavanjem veće transparentnosti tržišta i promocijom evropskih IAB vrednosti na lokalnom nivou.

Naravno, ovde nećemo stati, već ćemo se truditi da idalje opravdamo Vaša očekivanja, kao što je do sada i bio slučaj.

Tim portala NadjiDom.com

Ostavite odgovor

Top