Vi ste ovde
Početna > O portalu > Nova verzija NadjiDom.com – BRŽE, LAKŠE, BOLJE

Nova verzija NadjiDom.com – BRŽE, LAKŠE, BOLJE

Slušajući Vaše potrebe i pažljivo implementirajući svaku od njih, obaveštavamo Vas da smo instalirali novu verziju NadjiDom.com – Vašeg partnera u poslovanju.

Shvativši da je podjednako bitno olakšati korišćenje portala, oglašivačima, ali i posetiocima sajta, uveli smo nekoliko bitnih noviteta.

Pored promenjenog izgleda korisničkog menija, od sada će posetilac sajta mnogo jednostavnije vršiti prijavu na sam portal i to putem društvenih mreža. Ideja je da, kao što je već pomenuto, maksimalno pojednostavimo kretanje posetioca kroz sajt kako bi brzo i lako došao upravo do oglašivača ponude!

Korisnici će od sada moći da čuvaju pretrage koje će im pri kasnijoj poseti sajta opet biti dostupne, ali i da šalju oglase prijateljima za koje smatraju da bi im bili interesantni.

Lakša registracija – brža komunikacija!

Svaki korisnik će nakon pojednostavljene prijave, biti u mogućnost da pošalje dikretnu poruku agenciji.

Nakon prispele poruke u inbox agencije na sajtu, oglašivač će biti u mogućnosti da nastavi prepisku sa potencijalnim klijentom direktno na sajtu. Takođe, obaveštenje o dospeloj poruci u inbox, stiže i na mejl, tako da vrlo brzo možete odgovoriti na upit korisnika. Još jedna od prednosti uvođenja ove opcije jeste smanjena mogućnost da promakne kontakt (poruka) korisnika.

Tako olakšano povezivanje korisnika i oglašivača, nudi mogućnost brže realizacije saradnje.

Kao i do sada idalje ćemo se truditi da saslušamo Vaše sugestije i da prepoznamo najbolji trenutak za njihovu primenu.

Jedva čekamo da čujemo Vaše utiske!

Tim portala NadjiDom.com

Ostavite odgovor

Top