Vi ste ovde
Početna > Razno > Kancelarije u srcu džungle

Kancelarije u srcu džungle

Smešten izvan Tuluma u ​​Meksiku, u srcu džungle Maja, kompanija Roth Architecture je napravila organski oblikovan kancelarijski prostor.

Koristeći beton i vlakna od palmi, objekti nalik mahunama obuhvataju svoje prirodno okruženje sa krivinama koje grle drveće ili unose njihova debla u svoju unutrašnjost.

Na ovaj način, kompanija formira organsko središte za svoj grad umetnosti Azulik.

Grad umetnosti Azulik, koji je osnovao Roth, ima za cilj da poveže tradiciju predaka sa savremenim gostoprimstvom, gastronomijom, modom, arhitekturom i dizajnom.

Smeštanjem svog sedišta u Azulik, firma donosi svoju kreativnost u džunglu i sopstvenim primerom pokazuje kako izgleda kombinacija moderne arhitekture i prirode.

U stvari, džungla je veliki izvor inspiracije za sve zaposlene u ovoj kompaniji.

– I vrata i prozori koriste šare i oblike koji bi mogli da podsećaju na lišće drveća ili krila insekata iz džungle – poručuju iz kompanije.

Unutrašnjost koristi iste organske forme kao i eksterijeri, sa zakrivljenim ugrađenim stolovima i policama.

Unutar kancelarija najsavremenije mašine se lako postavljaju zahvaljujući različitim visinama plafona.

Pored toga, smestivši se u srcu džungle, Roth Architecture uranja svoje zaposlene u samu prirodu koja će ih sigurno inspirisati u radu.

Osnovan od strane samoukog arhitekte Eduarda „Rotha“ Neira, Roth Architecture se ponosi kreiranjem dizajna u kojima su priroda i njeno očuvanje prioritet.

Da li biste vi sa uživanjem išli ovde na posao?


Izvor: nook.rs

Top