Vi ste ovde
Početna > Razno > Inspekcija stana pre kupovine

Inspekcija stana pre kupovine

Kupovina stana je velika odluka koja uključuje mnogo više od samog izgleda. Da biste posle kupovine Vašeg novog stana mogli da kažete da ste napravili pravi potez i izabrali najbolje, potrebno je mnogo više od razgledanja prostorija i odabira dobre lokacije.
Svaki prodavac potrudiće se da svoju ponudu predstavi na što bolji način, ali na Vama je da procenite da li su svi Vaši kriterijumi obuhvaćeni. Ako niste sigurni da možete sami da proverite sve, potrebno je pronaći pravu osobu koja će proveriti stanje u kome se zapravo stan nalazi.

Treba se potruditi da pored osnovnih, dobijete što više informacija o stanju zidova, plafona, podova, grejanja, vodovoda… Oko pronalaženja osobe koja sve ovo može proveriti možete konsultovati Vašeg agenta ili eventualno nekog od prijatelja ili članova porodice.

Ovakva investicija, sigurno će uticati na Vaš, i život Vaših ukućana, pa iz tog razloga svaki detalj mora biti dobro analiziran kako biste bili sigurni da ćete nakon useljenja biti mirni i uživati u Vašem novom domu.

Većina ljudi prilikom kupovine stana ima malo prostora za neočekivane troškove. Da biste ih izbegli, potrudite se da što bolje proverite sve bitne elemente. Kako biste zaista, sa čitavom porodicom uživali u novom domu, a ujedno i izbegli skupa iznenađenja, uložite nešto više truda, ali budite sigurni da je Vaš izbor zaista najbolji koji ste mogli da napravite.

Ostavite odgovor

Top