Vi ste ovde
Početna > O portalu > Nova funkcionalnost na portalu – “Prijavi neispravan oglas”

Nova funkcionalnost na portalu – “Prijavi neispravan oglas”

Kako je naš glavni cilj da nove ideje sprovedemo u delo kako bi svim našim posetiocima olakšali traženje svog novog doma, ovom prilikom želimo da Vam predstavimo novu funkcionalnost koja će svakako biti od koristi.

Provera oglasa koja je uvedena od 01.10. samo je jedan od načina da portal svojim korisnicima obezbedi što tačnije informacije i preciznije rezultate pretraga. Kako je broj oglasa NadjiDom-a sve veći, posećenost portala raste, pa samim tim i mogućnost da se neispravan oglas pojavi na portalu.

Kako bismo pored tehničkog dela, radili na poboljšanju kvaliteta sadržaja i verodostojnosti postavljenih oglasa, omogućili smo i Vama da postanete deo našeg tima tako što ćete nam ukazati na neispravan oglas.

Ova nova funkcionalnost na portalu – link “Prijavi neispravan oglas” nalazi se na detaljima oglasa. Neispravan oglas podrazumeva oglas koji sadrži netačne ili nepotpune informacije.

Ukoliko ste bili u prilici da vidite stan koji se nalazi u ponudi, čiji opis ne odgovara opisu koji se nalazi na portalu, ili iz bilo kog drugog razloga smatrate da su informacije koje oglas sadrži netačne, budite slobodni da nas obavestite putem ovog formulara.

Kako bismo preduzeli sve što je u našoj moći da zaštitimo i omogućimo korisnicima portala što pouzdanije informacije, obratićemo posebnu pažnju na oglase koje ste prijavili.

Ne zaboravite, mi smo tu za Vas!

Ostavite odgovor

Top