Vi ste ovde
Početna > O portalu > Nova funkcionalnost na portalu – PRODATO/IZDATO

Nova funkcionalnost na portalu – PRODATO/IZDATO

Svakodnevni rad na unapređenju portala i ovaj put pokazuje rezultate, a sve u cilju razvoja funkcionalnosti portala kako bi svojim korisnicima olakšali i prekratili put do tražene nekretnine.

Često se dešava da nakon prodaje ili izdavanja nekretnine, oglašivač danima, pa i mesecima dobija pozive i mailove sa pitanjima o uslovima izdavanja ili prodaje.

Ukoliko smo Vam pomogli da prodate ili izdate svoju nekretninu, vreme je da Vaš oglas dobije nov status. Reč je o funkcionalnosti koja će zasigurno uštedeti vreme korisnika portala koji su u potrazi za novim domom, ali u svakom slučaju i Vas osloboditi sada već suvišnih poziva.

Za oglašivače:

Status PRODATO/IZDATO možete dodati svom oglasu klikom na ikonicu koja se nalazi ispod slike Vašeg oglasa, kao i među ikonicama na detaljnom prikazu oglasa. Na ovaj način, oglas će istog trenutka dobiti status koji će svim korisnicima staviti do znanja da je Vaša nekretnina izdata ili prodata.

Prednost nije samo to što ćete oglas skloniti iz aktuelne ponude, već i to što će Vam ova funkcionalnost omogućiti da imate uvid u broj i pregled oglasa koje ste izdali ili prodali.

Za posetioce:

Prilikom pretrage nekretnina na portalu, u zavisnosti od unetih kriterijuma, među rezultatima često bude veliki broj oglasa. Kako bismo pomogli i uštedeli Vaše vreme u traženju prave nekretnine, uvođenjem nove funkcionalnosti PRODATO/IZDATO, među rezultatima Vaše pretrage biće samo aktuelni oglasi.

Ovaj status oglasima postavljaju oglašivači, što obezbeđuje pouzdanost informacija.

2 thoughts on “Nova funkcionalnost na portalu – PRODATO/IZDATO

  1. Oglasi koje ste označili kao prodato ili izdato prikazivaće se među Vašim oglasima, dok će korisnici portala moći da im pristupe samo direktnim linkom (npr. preko Google-a). Oglasi sa ovom oznakom se neće prikazivati u rezultatima pretrage.

Ostavite odgovor

Top