Vi ste ovde
Početna > Razno > Prednosti video i 3D tura prilikom kupovine ili izdavanja nekretnine

Prednosti video i 3D tura prilikom kupovine ili izdavanja nekretnine

Već smo pisali o značaju fotografija prilikom oglašavanja nekretnina za kupovinu ili izdavanje, a video i 3D ture su još jedan dodatni element vašeg oglasa.

Virtuelne ture na tržištu nekretnina su relativno nova pojava i ne nude je sve agencije za oglašavanje.

Zašto su ovakve ture prednost?

Kada kupujemo auto, volimo da ga provozamo, obuću i garderobu probamo, pa zašto ne bismo prošetali potencijalnim domom i pre nego što se odlučimo da ga uživo posetimo, i konačno odlučimo?

Ovo je posebno bitno sada dok je pandemija COVID-9 u toku, ili jednostavno ako želite da nekretninu “posetite” van radnog vremena agencije koja je oglašava.

Fotografije kao vizuelno pomagalo jesu ključne, međutim one su dvodimenzionalne i ukoliko su dobro urađene – uglovi I osvetljenje dobro izabrani – uglavnom ćete gledati i birati one koje najviše laskaju prostoru.

Video, 3D i 360° ture omogućavaju kupcu da se “smesti” u prostor, zaviri u sve delove I oseti kako bi se osećao živeći u takvom prostoru.

Koju tehnologiju izabrati?

Video je najlakše napraviti bilo da angažujete profesionalca ili snimate kamerom vašeg telefona.

Video je bolji od fotografija jer je prikaz prostora malo realniji od onog na slici.

Kupac je, međutim, i dalje ograničen na ono što vi kao oglašivač želite da mu prikažete.

Virtuelne 3D i 360° ture omogućavaju korisniku individualniji prikaz – oni mogu da biraju kojim redom i kako će nekretninu gledati.

Koristeći ovakve ture, oni mogu menjati prostoriji, približavati ili odaljavati objekte, a u 3D tehnologiji mogu menjati i ugao gledanja.

Za ovakve tehnologije potrebni su posebni softveri.

Za dalju pomoć, obratite se našem timu.

Ostavite odgovor

Top