Vi ste ovde
Početna > Razno > Da li ste znali da kuća u okolini Novog Sada košta preko milion evra?

Da li ste znali da kuća u okolini Novog Sada košta preko milion evra?

Ljubitelj ste kuća ili stanova…

Večita prepirka – da li je lepše živeti u zgradi, u ograničenom prostoru naročito onom koji nas vodi u spoljni svet – terasa ili preferirate slobodu i tišinu privatnosti u kući.

Naravno da sve ima svojih pozitivnih i negativnih strana.

Kada tražite novo mesto za useljenje, ponekad može biti teško odlučiti da li je bolji izbor kuća ili stan.

Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir i nekoliko pitanja koja treba postaviti ne bi li lakše došli do rešenja.

Ako ste porodica, da li želite da imate svoje dvorište ili da vam se deca igraju ispred zgrade? Da li imate ili planirate da nabavite psa? Koliko ste spremni da uložite energije u održavanje kuće i dvorišta? Ako ste samac, da li ćete imati cimere, praviti žurke ili izdavati deo prostora u druge svrhe? Koliko ste spremni da tolerišete komšiluk?

Vila pored reke
Ilustracija Vila pored reke

U Srbiji postoji puno luksuznih kuća, ali je malo njih za prodaju jer ko uređuje milionsku nepokretnost za sebe retko se odlučuje da prodajom otuđi svoj porodični dom.

Kako ljudi sve više pridaju značaj prirodi i životu u zdravom okruženju, tako se i luksuzne vile mogu naći daleko od gradske vreve i zagađenja koje u sve većoj meri tera ljude na periferiju gradova.

Do skoro, prema statistikama portala NadjiDom.com, u Veterniku ste mogli naći prelepu vikendicu ili kuću za svega 650€ po kvadratnom metru. Za vreme korone, posle poskupljenja građevinskog materijala i povezivanja Veternika gradskim linijama sa Novim Sadom, cena se drastično menja pa tako za kvadrat doma u ovom naselju treba izdvojiti i do 1180€.

Predstavljamo Vam interesantnu ponudu lux vile na portalu NadjiDom.com. Vilu možete pronaći na našem portalu na sledećem linku.

Kuća se nalazi baš u naselju Veternik i napravljena je za uživanje. Bilo da u njoj živite sa velikom porodicom ili ste odlučili da je rentirate sa prijateljima, pružiće vam čist hedonizam.

Na raspolaganju vam je pet spavaćih soba sa svim udobnostima luksuzne nekretnine, a ukoliko dolazite sa društvom, obezbeđeno je i pet parking mesta

Iako nema bazen, dvorište izlazi direktno na Dunav što dodatno doprinosi utisku nesvakidašnjice i najavljuje divan odmor ili dobru zabavu. Čak i za neočekivane goste, na raspolaganju je i pomoćni objekat uređen apartmanom sa komocijom gostoprimstva.

Ovo je zaista nesvakidašnja ponuda prodaje vile koja je spoj vojvođanske tradicije, reke i modernog stila života. Iako vam se čini da je velika investicija, koliko zaista košta mir i ima li cenu uopšte?

Razmislite i o profitabilnosti rentiranja ovakvog objekta…

Pored navedene nekretnine na portalu NadjiDom.com možete pogledati veliku ponudu kuća i vikendica.

Ostavite odgovor

Top