Vi ste ovde
Početna > Izdvajamo > Najlepši dom za vaš horoskopski znak

Najlepši dom za vaš horoskopski znak

Kad bi svaki znak zodijaka odlučio da postane moler, imali bismo 12 različitih priča i svaka bi bila posebna na svoj način.

Sigurno se pitate kako bi to izgledalo?! Recimo da Ovan organizuje prostor, Devica počisti za njim, a Rak ukrasi nekim sitnim detaljima.

U nastavki teksta mozdte videti kako bi to izgledalo, pa eto olakšanja da razmislite o uređenju svog doma, jer možda je bas vaša 4. kuća u natalnoj karti na redu za promenu.

uredjenje doma horoskop
Ilustracija: uređenje doma na osnovu horoskopskih znakova

Vatreni znaci

Uređivanje doma za pripadnike vatrenog znaka je kao od šale, oni uživaju u luksuznom enterijeru i eksterijeru. Svaki detalj jednostavno mora da ima neku simboliku i da dođe do izražaja. Za vas je savršena kombinacija prirodnih materijala, svetlih detalja i toplih boja, kako bi energija strujila celim ambijentom.

Ovnovi žele slobodu i prijateljsko okruženje istovremeno, tako da njima najviše prija brvnara u bogatom planiskom izletištu.

Lavovi pršte od luksuza, to se najviše ogleda u uređenju sanitarnih prostorija, a ogledala mogu da se nađu svuda po sobama.

astrološka mapa
Ilustracija: astrološka mapa

Strelčevi vole da svoj mir pronađu u romantičnoj postelji, tako da je spavaća soba izrazito uređena. Vatrenim znacima prijaju turistička mesta, kako bi svoju energiju uskladili sa prirodom i biznisom.

Zemljani znaci

Zemljanim znacima je jako važan osjećaj sigurnosti i atmosfera porodičnog doma. Poseban akcenat stavljaju na higijenu, odnosno čistu i osveženu prostoriju u kojoj često borave.

Svaka stvar mora da ima svoje mesto, pedantnost odlikuje Device, dok je Bikovima važan sklad u kuhinji, ali da se ti savršeni mirisi ne šire dalje od trpezarije.

Jarčevima nije problem da ulože sav svoj novac da kupe nekretninu iz snova i dovedu je do savršenstva. Pripadnicima zemljanog dela zodjaka najvise odgovara kuća ili prizemna stambena zgrada, stabilnost i utemeljenost tako dolaze do izražaja.

kako urediti dom po svom ukusu
Ilustracija: kako urediti dom po svom ukusu

Vodeni znaci

Ako želite da se odmorite, osećate prijatno i ispunjeno, onda pokucajte na vrata doma nekog od pripadnika vodene garde.

Sentimentalne stavri su Rakovima duboko ukorenjene u srž, svaka sitnica ima svoju priču koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Škorpije svoju energiju ispoljavaju psihoseksulano u spavaćoj sobi, samo hladno, obojeno crnim, plavim i zelenim tonovima.

Ribe su prilagodljive svim ambijentima, ali savršen dnevni boravak, tv i udobna granitura su prava stvar za njihovu lenju stranu.

Vazdušni znaci

Haotične boje, velike terase i soba prepuna cveća i svežine je odlika vazdušnih barikada zodijaka. Osim vedrine ovim znacima je jako važno da u svoj dom unesu novu stvar, kako bi stalno dopunili neku svoju kolekciju.

Blizance ne drži mesto, selidbe se česte, za njih je prava stvar hotelski život. Vodolije svojom mirnom, ali i pozitvno dinamičnom energijom žele da svojim prijateljima pokažu komfor i podele svoje zadovoljstvo na nesvakidašnji način.

Vagama je glava najviše u oblacima, tako da ćete u njihovim domovima često viđati šarenolikost i kombinacije komplementarnih boja. Prava stvar za sve vazdušne znake je neki oblakoder, pentahause sa puno prozora i prostranom terasom.

uredjenje doma
Ilustracija: uređenje doma

Ovo su tek male smernice da vam zagolicaju maštu. Svako od nas ima svoj ukus i o tome ne treba raspravljati, ali ono što je sigurno, to su planetarni signali koji nam ukazuju na promene ili druge povoljnosti koje će naš zivot dovesti do savrsenstva!

Autor: NadjiDom.com

Da li želite da saznate više o svom znaku, da li Vam se tekst dopada, da li bi voleli nastavk, pišite nam u komentarima?

Ostavite odgovor

Top