Vi ste ovde
Početna > Razno > DA LI JE VAŠ DOM OBASJAO MLAD MESEC?!

DA LI JE VAŠ DOM OBASJAO MLAD MESEC?!

Ova tri horoskopska znaka čeka velika promena u aprilu!!!

Pod uticajem Mladog Meseca, kao početak ciklusa, sve povoljnosti su usmerene ka postizanju novih ciljeva.

Sada je pravi trenutak da svoje vreme, ideju i energiju uložite u promenu. Naravno tu su i planetarni aspekti Jupitera i Marsa, koji se odnose na materijalne stvari, rad na sebi i zadovoljavanju svojih potreba.

uređenje doma
Ilustracija: uređenje doma

Evo koji znaci zodijaka ne treba da propuste šansu i iskoriste sve povoljnosti kada je reč o pravom “restartu”.

Mesečevo svetlo obasjalo je vatrenog Ovna.

Dragi ovnovi, niste ni svesni da će se sav vaš rad i trud istaknuti i obelodaniti. Puni ste entuzijazma, samopouzdanja i kao nikad spremniji na nove poduhvate, jer su se dosadašnji planovi pokazali kao delotvorni, a želje konačno ispunile.

Dobro razmislite o uređenju doma, da bi energija cirkulisala kako u vama, tako i ambijentu oko vas. Zidovi treba da budu osveženi toplim bojama (oker, svetlo narandžasta i nežno crvena), a metalne i drvene površine dobiti sjaj. Vreme je za prolećno čišćenje, nov raspored i razmeštaj će doprineti boljem užitku.

young-adult-business-working-asian-woman-holding-mobile-phone-and-house-model-for-online-insurance-application-with-digital-finance-graph
Ilustracija: kupovina doma

Dekorativni kamen će dodatno učiniti da zidovi izgledaju još lepše i snažnije, boja cigle ili svetlije nijanse braon čine indealnu kombinaciju sa već pomenutim bojama zida. Za ovnove važi karakterna osobina da idu “glavom kroz zid”, u ovom slučaju će biti toliko oduševljeni, da će pronaći svoj mir i uživati u novom dnevnom boravku.

Rakovi, izađite iz svog oklopa i prepustite se čarima Mladog Meseca. Primećujete da ste u prethodnom periodu ulagali dosta snage, vremena i emocionalne energije u preokret. Sada sve dolazi na svoje mesto, tako da bez brige.

Vaš dom traži promenu, prerasli ste “ljušturu” koja vam je postala tesna. Oslobotite se pritiska tako što ćete izbaciti višak stvari ili im naći praktičnu zamenu. Ne brinite se oko finansija, očekuju vas povišice i unapređenja. Kupovina nekretnine je idealna, ako ste spremni na takav poduhvat.

lot of photos
Ilustracija: uređenje doma

Važno je da se osećate komforno u svom novom domu, na primer prizemna kuća sa dosta soba i velikim dvorištem. Jako vam je bitno da ljudi primete vaš naporni rad, zato uredite fasadu nežnim bojama (bež, roze, kajsijasto narandžasta) sa šljokicama. Popločajte dvorište, ali ostavite prostora za fontanu, travnjak, kao i za malu baštu cveća.

Mesec je blagonaklonjen i Ribama, tako da će pripadnici ovog vodenog znaka osetiti plimu i bujicu materijalne dobiti.

Slobodno uplovite u nove poduhvate, jer će vaše finasije konačno biti stabilne.
Na vama je da odlučite kako ćete potrošiti novac, ali što je sigurno, uredjenje doma neće biti promašena investicija.

flowers and pots
Ilustracija: dekorativno cveće

Obratite pažnju na asortiman dekorativnih stvari, promena “estetike” će doprineti da se i vi osećate lagodnije. Vodite se rečenicom “Kakav si spolja, takav si i iznutra”, kad je reč o enterijeru. Kupovina tepiha, trakastih zavesa, lampi i ukrasa (činije, veštačko ili pravo cveće, vaze..) je pun pogodak. Promena stolarije je takodje dobar učinak, unesite više svetlosti u prostorijama gde većinu dana boravite.

Ako je neki od navedenih vaš horoskopski znak, dobro obratite pažnju i maksimalno iskoristite planetarne aspekte i zvezdane signale. Možda je to baš ta srećna zvezda kojom ćete ispuniti želju i načinite korak ka promeni.

Naravno, to ne znači da ostali znaci ne treba da učestvuju u uređenju doma, jer april sa sobom donosi zvezdanu prašinu koju će svako ispred svog praga da pokupi.

Autor: Aleksa Bošković, tekstopisac

Ostavite odgovor

Top