Vi ste ovde
Početna > Razno > NadjiDom – novi izgled na staroj adresi

NadjiDom – novi izgled na staroj adresi

Prateći trendove i standarde web dizajna, istovremeno osluškujući potrebe korisnika, portal NadjiDom.com je dobio novi vizuelni identitet.
Svaki brend u nekom momentu treba da osveži svoj izgled, a mi smo odlučili da je pravo vreme da unesemo određene promene u vaš i naš dom.
Redizajnom sajta vaša potraga ce biti znatno lakša sa brojnim novitetima uz pomoć kojih ćete pronaći nekretninu po vašoj meri.
Predani tim dizajnera marljivo je radio na tome da svaki segment novog sajta funkcioniše savršeno i bude u službi posetilaca.

Vodili smo računa o najsitnijim detaljima, tako da vas očekuje moderan i inovativan portal koji može da stane rame uz rame sa najeminentnijim svetskim portalima.

Korisničko iskustvo je najbitnije, a znamo da korisnike odvlače prenatrpani i nepregledni sajtovi puni reklama i nepotrebnih informacija. Zato smo odlučili da naš novi sajt bude lišen svega toga.

Vodeći se onom čuvenom krilaticom “manje je više”, interfejs novog sajta NadjiDom.com je jednostavan i funkcionalan, bez nepotrebnih elemenata.

Sajt je dizajniran tako da su jasno istaknute sve potrebne informacije zbog kojih ste odlučili da posetite jedan od vodećih portala za oglašavanje nekretnina u Srbiji. To znači da neće biti beskonačnog “lutanja” i bespotrebnih klikova, već će vam za pronalazak odgovarajuće nekretnine trebati znatno manje vremena.

Sama pretraga je dodatno olakšana kroz predefinisanje lokacija na kojima tražite nekretninu. Tu su i dodatni parametri, poput cene, tipa nekretnine, kvadrature, strukture, koji potragu za novim domom čine još efikasnijom. Posebno pažnju smo posvetili responzivnosti, što znači da je sajt vizuelno prilagođen svim uređajima tako da mu možete pristupiti odakle god poželite. Sajt NadjiDom.com mesečno poseti 150.000 korisnika, ima preko 1.000.000 pregledanih stranica i preko 40.000 oglasa u prodaji i izdavanju. Ono što je značajno jeste da osim nekretnina u Srbiji, ovde možete pronaći i nekretnine u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Bilo da se odlučite za kupovinu ili prodaju nekretnine, iznajmljivanje, ili ste eventualno u potrazi za smeštajem na dan, novi sajt NadjiDom.com je prava adresa za vas. Vaše je samo da nas posetite. Uđite slobodno, ne morate kucati.

Kod nas nekretnine postaju dom.

 NadjiDom.com 

Autor: Aleksa Bošković, tekstopisac

Ostavite odgovor

Top