Vi ste ovde
Početna > Ideje i saveti > Kako da izgradite svoje online prisustvo

Kako da izgradite svoje online prisustvo

Ukoliko vodite agenciju za nekretnine ili se bavite procenom nepokretnosti jedan od glavnih načina da privučete klijente je da izgradite svoje online prisustvo. Ukoliko ste „online“ klijenti mogu mnogo lakše da vas nađu, da saznaju nešto više o vama i vašem poslu i da vas na kraju kontaktiraju ukoliko su zainteresovani za vaše usluge.

 

Prva stvar kod kreiranja online strategije je izrada websajta. Da biste ovo uradili, ne morate da potrošite ogromne količine novca i vremena, jer postoje firme koje su specijalizovane za izradu sajtova za nekretnine pa im se možete obratiti.

Kada vaš sajt bude online sledeće stvar koju bi trebalo da uradite je dodavanje bloga na sajt. Pisanjem kvalitetnih tekstova o nekretninama, predstavite sebe kao eksperta za oblast, čime ćete značajno poboljšati odnos sa klijentima. O tome kako kreirate blog smo vam pisali u jednom on naših prethodnih tekstova, pa ćete tu pronaći više informacija o ovoj temi.

Danas je prisustvo na društvenim mrežama krucijalna stavka jedne online marketing strategije. Društvene mreže vam nude bezbroj načina da angažujete svoju publiku i povežete se sa potencjijalnim klijentima. Plus sve ovo utiče na SEO (search engine optimization), što bi značilo da prisustvom na društvenim mrežama, poboljšavate svoju poziciju na Google-u i ostalim pretraživačima.

Iskoristite moć e-mail marketinga. Mnogo marketing eksperti i dalje tvrde da je e-mail najdirektniji i najefektivniji način da se povežete sa svojim potencijalnim klijentima, da negujete svoje postojeće klijente i zadržite njihovo poverenje. Korišćenjem nekog alata za e-mail marketing zaista možete postići sjajne rezultate uz mala ulaganja vremena i novca.

Ostavite odgovor

Top