Vi ste ovde
Početna > Razno > Letnji horoskop za letnje atrakcije

Letnji horoskop za letnje atrakcije

Stižu nam vreli letnji dani, pa svi negde tražimo hlad, osveženje i odmor. Jul sa sobom donosi povoljnosti, pogotovo vodenim znacima zodijaka. Kako iskoristiti leto? Koje su destinacije idealne za vas?

Žena na plaži
Izvor: pixabay.com

Vodeni znaci

Rakovi, Škorpije i Ribe, otvorićete sezonu kupaćih kostima, letnjih barova, bazena i atraktivnih destinacija za letovanje iz snova. Stiže talas vedrine i pozitivnih vibracija, na polju karijere, biznisa, pogotovo kada je reč o turističkim mestima i ugostiteljstvu. Škorpije će postati magnet za novac, vaše ideje će se pretvoriti u bunar želja u kome će svako ubaciti novčić. Rakovi, vodite računa kada su finansije u pitanju, koliko povoljnosti ima za vas na polju karijere i novca, toliko ćete i sami trošiti na određeni “luksuz”. Vi štedite novac tokom čitave godine, pa se leti osećate dominantno, otvoreno i rasipnički nastrojeno. Ribama je potreban odmor, ali ne toliko avanturistički kao što bi slučaj bio sa rakovima, već lenčarenje na peščanoj plaži, ipod suncobrana uz neku dobru knjigu i sveže ceđenu pomorandžu. Hoćete maksimalno da iskoristite duge letnje dane u odmoru, dok ste noću aktivniji tako da menjate dan za noć.

Horoskop
Izvor: pixabay.com

Ostali znaci zodijaka

Svi smo vredno radili i zaradili, kao i zaslužili godišnji odmor. Ovnovi, Vage i Device, vas leto poziva na planinske avanture, jezera i šume. Vikendice, apartmani i vile na nekim planinskim dolinama će biti idealna stvar za vas. Dišite duboko i hranite se zdravo, izbacite iz sebe višak toksina i negativne energije. Planinski vihor i voćni smuti, pešačenje divnim stazama, kao i planinarenje ili kampovanje, učiniće da se oporavite i u potpunosti restartujete.

Lavovi i Bikovi biraju more i “čvrljenje” na suncu, ovo su jedini znaci koji nisu svoju liniju doveli do savršenstva za leto. Nastavljaju da uživaju kao pravi hedonisti, kada je u pitanju hrana, organizovano putovanje, krstarenja i mnoge druge aktivnosti.

Strelčevi i jarčevi, vi ćete na žalost leto iskoristiti za rad, jer ste proračunati po tom pitanju. Znate gde, kako i kad se kreće kapital, pa shodno tome, leti ulažete u sebe. Ali zato posle, tokom cele godine uživate u svemu što ste zaradili, pa kada se svi spremaju za zimu, vi tražite tople tropske obale. Jarčevi su poznati kao mašine za novac, može se reći da će im ovog leta škorpije parirati. Uređivanje apartmana, po željama gostiju, već unapred spremne sobe, dekorisane, osvežene nežnim bojama, rashlađene i opremljene tehnikom i uređajima.

Leto u prirodi
Izvor: pixabay.com

Vodolije i blizanci svoje leto vide na nekom seoskom imanju, salašu, etno varijanta. Kontakt sa prirodom i životinjama, kao i radovi na njivi i pomaganje u berbi voća i povrća, doprineće njihovom iskustvu i odmoru, jer je pun aktivnosti koje ih ispunjuju. Sva odredišta sa sobom donose neku novu priču ili bude u vama stare osećaje, sada je i pravo vreme da isplanirate okupljanja sa najmilijima. Dugi razgovori na terasi, uz čašu vina ili hladne kafe, uživanje u sladoledima i voćnim salatama, lagani obroci i naravno što više tečnosti. Ne zaboravite da visoke temperature dovode do dehidratacije, kao i do drugih zdravstvenih problema, tako da je u preporuci sklanjanje odnosno neizlaganje suncu u periodu od 13h do 17h.
Na vama je da odlučite da li ćete iznajmiti hotelski smeštaj, apartmane i vile, ili ćete rasprostrati šator, zakupiti vikendicu ili čak posetiti neki salaš. Dok neki troše, drugi zarađuju i tako u krug, ali jedno je sigurno, vi ste gospodar svog vremena i dobro razmislite u šta ulažete, kome ga posvećujete i na koji način.

NadjiDom.com

Autor: Aleksa Bošković, tekstopisac

Ostavite odgovor

Top