Vi ste ovde
Početna > Razno > Četiri znaka zodijaka kojima preti finansijski kolaps!

Četiri znaka zodijaka kojima preti finansijski kolaps!

Šta preuzeti da ne dodjemo u situaciju finansijskog kolapsa i kakve veze ima inflacija sa tim?

Koja su to 4 znaka zodijaka koji su prvi na meti udara?

Kombinacija pomračenja Sunca i retrogradne planete donosi jednu buru koja će svakoga udariti po džepu. Ovaj tranzit odraziće se dosta dugo, sa retrogradnim Marsom produženo dejstvo je čak i do sredine januara…

Naime, dovoljno je reći da se sve dešava opravdano, jer su u pitanju promene u znaku Škorpije. Pored finansijske nestabilnosti, neki znaci imaće i ljubavne probleme koji će usloviti prekid veze, pa čak i razvod braka. Ovaj period zasigurno nije povoljan za podizanje kredita, pozajmljivanje novca ili upadanje u bespotrebne dugove. To se odnosi na kupovinu nekretnina, planiranju putovanja i ozbiljnijim poslovnim poduhvatima. Što se ljubavi tiče, loša i nedovoljna komunikacija biće povod za svadje, ljubomorisanje i neslugasice koje dobijaju agresivnu notu zbog uticaja škorpije.

Ovi znaci će prvi biti na udaru i šta treba preduzeti da bi se izbegao totalni kolaps.

1. Škorpije  2. Bikovi   3. Lavovi   4. Vodolije


Sve se dešava na njihovom frontu tako da će Škorpije biti najviše pogođene, pa čak i ako deluje da su na svom terenu. Promene koji će se uslediti, odraziće se na buduće odluke koje treba da donesu, kao i novčana pitanja. Nikako ne treba da započinju nove romanse, a škorpije koje su zauzete imaće veoma žestoke svadje. Najbolje bi bilo da pronadjete izduvni ventil i maksimalno izbegavate konfliktne situacije. Nemojte da dozvolite da problemi na poslu ili okruženju utiče na vas i vašu porodicu.

Kod Bikova, ovaj fenomen ima da se odrazi na polje partnerstva i ljubavnih odnosa. Bikovi su temeljni i obazrivi po pitanju finansija, ali isto tako moraju da obrate pažnju na prepreke koje će uslediti na polju ljubavi. Nedostatak pažnje ne može se novčano nadoknditi. Bikovi će izaći iz jednog procesa koji je sad kao kap koja preliva čašu. Ili će nastaviti dalje ili će doći do prekida veze pa čak i do razvoda braka.

Lavovi vi obratite pažnju na finasije. Ovaj period ni u najmanju ruku nije povoljan za kupovinu nekretnina, ulaganja u enterijer i eksterijer, jer će vam se svi ti radovi naplatiti više nego što se isplati renoviranje starog. Možda bi bilo pametno da novac uložite u zdravlje, jer svi aspekti idu ka tome da će neko u porodici imati ozbiljnijih zdravstvenih problema koji će vas uznemiriti i dodatno opteretiti.

Vodolijama biće naglašeno polje posla i karijere. Desiće se promene vezane za šefove, novi upravnici ili promena radnog mesta. Želite da se osamostalite i da imate dodatni izvor prihoda, kao i drugačiji pristup poslu i radnom odnosu. Ne samo to, već će poslovne ponude biti toliko primamljive da je moguće upoznati i budućeg partnera u ljubavi, kao i moguća afera kod zauzetih osoba. Vodite računa da vam posao ne izadje na nos…

Ostali znaci zodijaka takodje imaju poteškoća što se finansija tiče. Inflacija utiče na sve, videće se i osetiti razlike u društvu. Potrudite se da uštedite energiju i da efikasno iskoristite sve što vam je na raspolaganju. Budite praktični, ekonomočni, smireni i staloženi. Život nas nekad navodi da budemo borci i pripremimo sebe na izazove i poteškoće koje slede.

Evo šta treba da uradite ako želite da uštedite energiju i sačuvate zdrave odnose:

  1. postavite led sijalice;
  2. ugradite termostat;
  3. odradite komplet izolaciju;
  4. ne trošite bespotrebno vodu;
  5. poboljšajte konunikaciju;
  6. odvojite vreme za antistres;
  7. zdrava ishrana i manje kuvanja;
  8. odmor i san;

Dobra organizacija i planiranje učiniće da nadjete adekvatno rešenje i zaobidjete odredjene negativne okolnosti koliko god planete nisu na vašoj strani.

Uticaji planeta i zvezda podstiču vas da se prilagodite okolnostima koje će u početku možda biti teške, ali će vam otvoriti put za rast, napredak i doneti srećnija i bogatija iskustva. Ako ne primetite odmah promene, ne znači da se treba opustiti i ne pripremitite tj osigurate. Uvek razmislite dobro pre nego što donesete odluku, ne kaže se uzalud “Tri puta meri, a dva puta seci”.


NadjiDom.com
 

Autor: Aleksa Bošković, tekstopisac

Ostavite odgovor

Top