Vi ste ovde
Početna > Izdvajamo > Po prvi put u Sarajevu – sajam nekretnina u inostranstvu United Property Expo 2023

Po prvi put u Sarajevu – sajam nekretnina u inostranstvu United Property Expo 2023

United Property Expo biće održan u Sarajevu 25-26 marta/ožujka 2023 – ovaj sajam nekretnina u inostranstvu će na jednom mjestu okupiti građevinske kompanije i agencije za nekretnine iz 12 zemalja.

Na sajmu će biti predstavljene nekretnine iz Turske, Kipra, UAE, Portugala, Španije, Italije, Sjevernog Kipra, Grčke, SAD, Gruzije, Crne Gore i drugih zemalja.

U okviru sajma posjetioci će imati priliku da kupe stan od provjerenih građevinskih kompanija, ulože u zanimljiv investicioni projekat i dobiju savjete o hipotekama, porezima, investicijama, potrebnim dozvolama i još mnogo toga.
Posjetioci mogu dobiti individualne ponude bez posrednika, dodatne opcije od agencija za nekretnine, kao i pomoć u prikupljanju potrebne dokumentacije.

Svi koji žele da posjete sajam mogu dobiti besplatnu elektronsku ulaznicu. Potrebno je samo da se registrujete na sajtu organizatora United Property Expo i karta će vam biti poslata na e-mail.

United Property Expo 2023 – informacije
Kad: Subota i Nedjelja, 25 i 26 marta/ožujka, 2023.
Gdje: KJP Centar „Skenderija“, Terezija, Sarajevo 71000, Bosna and Hercegovina

Svi zainteresovani mogu saznati više o događaju na web stranici organizatora ili pozivom na +90(501)296-94-17 (WhatsApp).

Izvor: United Property Expo 2023

Izvor fotografija: United Property Expo 2023

 

Ostavite odgovor

Top